Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, IRITAT de intrebarile jurnalistilor despre OUG pe amnistie si gratiere: `M-am plictisit despre asta`

B1 B1,
Liviu Dragnea, IRITAT de intrebarile jurnalistilor despre OUG pe amnistie si gratiere: `M-am plictisit despre asta`

Liderul PSD Liviu Dragnea a refuzat sa vorbeasca, joi, despre ordonanta de urgenta provind amnistia si gratierea, sustinand ca s-a plictisit despre asta. intrebat de jurnalisti in legatura. continuă pe B1

Victor Ponta: Eu cred ca lui Liviu Dragnea nu-i mai pasa de amnistie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este de parere ca pe Liviu Dragnea nu il mai intereseaza ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea pentru ca si-a rezolvat problema. Eu cred ca.

Liviu Dragnea, despre plangere penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

Liviu Dragnea, despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

Liviu Dragnea, in pragul unei crize de nervi de fata cu jurnalistii cand a fost intrebat de OUG pe amnistie si gratiere: Pentru PSD este o OBSESIE... (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut joi, la Palatul Parlamentului, o criza de nervi atunci cand a fost intrebat, in mod repetat de jurnalisti, despre vehiculata ordonanta de.

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine.

Liviu Dragnea detoneaza BOMBA despre OUG privind Pilonul II de Pensii: Va fi adoptata vineri (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca Executivul s-ar putea reuni vineri, intr-o noua sedinta, pentru a adopta controversata ordonanta de urgenta privind modificarea unor.

Sorina Matei: Liviu Dragnea are nevoie de un pretext ca sa dea amnistia si gratierea. El face mari presiuni pe Curtea Constitutionala zilele astea(VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea are nevoie in acest moment de un pretext pentru a explica urgenta adoptarii unei Ordonante de urgenta.

IN URMA DECLARATIILOR LUI LIVIU DRAGNEA Forumul Judecatorilor cere CSM sa apere independenta justitiei

Declaratiile lui Liviu Dragnea, de la tribuna Consiliului National al PSD, referitoare la justitia discretionara, la condamnarea ilegala a mii de persoane, la dosarele si sentintele aranjate de ofiteri din Serviciul Roman de Informatii cu anumiti procurori si judecatori, au starnit indignarea magistratilor. Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa apere independenta sistemului judiciar fata de afirmatiile lui Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea este un ciumat pe care nu-l baga nimeni in seamna in lumea civilizata si, in niciun caz, la nivel european (VIDEO)

Liderul PNL, Ludivic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea incearca acum sa joace cartea discursului antieuropean pentru ca, in acest moment, el nu reprezinta.

Liviu Dragnea A ATACAT fara ezitare OMV Petrom, companie in cadrul careia este DIRECTOR chiar SOTUL VIORICAI DANCILA

Ordonanta cu noile masuri fiscal-bugetare, printre care se afla si Taxa pe lacomie va fi adoptata vineri de Guvern. Anuntul a fost facut de liderul PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat mai multe companii ca au f.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )